donderdag 23 oktober 2008

Donderdag Magic Kingdom

Het lijkt erop dat het weer gaat omslaan................ze geven storm en regen op voor vandaag, dus besluiten we om nu nog maar naar Magic Kingdom te gaan. Daar aangekomen gaat de zon schijnen en merken we niks van de weersveranderingen.
We lopen heerlijk rond en gaan hier en daar naar binnen. Maar eerlijk gezegd vinden we dit het minste park van allemaal................of zijn we park moe?? Zou ook zomaar kunnen!!
Nog even over het brandalarm. We hadden net de koffiepot aangezet, toen het lawaai begon. Eerst leek het echt alleen bij ons, maar als je doorliep hoorde je het overal. Het was echt een gekke gewaarwording, dat iedereen gewoon bleef zwemmen en niet op of om keek..................Zelfs de schoonmaakster ging gewoon door...............rare mensen die Amerikanen inderdaad.

Voor morgen staat dan eindelijk shoppen op de agenda!!!! Jeetje, zijn we nog niet eens aan toe gekomen!!!!

Ingeborg bedankt voor je tip!!! Kunnen we zaterdag mooi even naar Jo-Anne's.

Voor ik het vergeet wil ik ook Nora van harte feliciteren vandaag!!!!!!!!!!!!! 50!!!!!Super hoor!!!

Ook vinden we het erg leuk dat er zoveel gelezen word, en berichtjes voor ons achter gelaten worden!!!! Super pap dat er ook van u berichtjes staan!!!

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Ja Ron te laat, Je was steeds zo mooi als eerste. Maar ja, ik ga nu naar bed en dus kijk ik eerst op de computer dan ben ik weer bij. Ja het zou kunnen park moe teveel indrukken. Maar het brandalarm is ook niet niks wie maakt het mee en gelukkig was het loos alarm dus kan je gewoon doorgaan met leuke dingen. Nou jullie hebben bergruimte genoeg nu nog leuke dingen tegenkomen. Veel plezier met shoppen. Groetjes Marja

Anoniem zei

Hoi meiden
Zie je nu zelf ; vakantie is niks waard, je bent het nu al zat en vint er al niks meer aan ...
marja je weet het toch,s avonds na achten geen inspannende dingen meer,is slecht voor je nachtrust.

groetjes en veel plezier
2x kus
husband

Rieni zei

heel veel plezier bij het shoppen, en ik ben heel benieuwd met wat voor leuke dingen jullie allemaal weer thuiskomen. Nog een paar fijne laatste dagen!!!

Rieni

Anoniem zei

Jee zeg, wat een nare/rare ervaring met dat brandalarm. Gelukkig loos alarm.

Ben benieuwd met wat voor super spullen jullie thuiskomen

groetjes marlies